ORDER FORM

Name:
Email Address:
Address
Phone Number
Item Name
Color :

Click here to create your own form.

Monday, August 17, 2015

CANDY BOOTH UTARA AREA / PERLIS / KEDAH / PENANG

CANDY BOOTH 

Candy Buffet Package by Qamraa
Mari ceriakan kanak-kanak dengan Candy Buffet yang cantik pada Majlis Harijadi, Majlis Akikah 
atau Majlis Perkhawinan. 
Date : 06.06.2015
Venue : Taman Tunku Yaacob, Alor Star, Kedah.
Untuk Booking boleh hubungi kami di : 
Whatsapp : +60 183866929
Boutique : Qamraa , Tingkat 1, 
                                    Susuran Bandar Baru Mergong, 
                                 Taman Bandar Baru Mergong, 
                       05150 Alor Star, Kedah. 
Fon : 04-7303924










Wednesday, November 12, 2014

Jubah Nikah , Shawl & Veil

Debunga Jubah 
Debunga Set Shawl & Veil 

Assalammualaikum 
Harinih nak introduce Debunga Shawl and Veil bagi cik kakak yg nak kelainan sikit utk ur bigday.

Set nih kita jual sekali ye, yg dalam tu instant shawl, kiranya cik kak sarung je terus dan siap. So xpayah nak kelam kabut belit2 time majlis nanti. Veil tu plak letak kat atas kepala buh jarum, dah siap letop2 gitu. .

Untuk set Debunga nih kita buat pre Order, cik kakak boleh pilih color shawl/Veil yg sesuai dgn baju cik kakak dan kita akan buatkan. Tempoh siap 1 minggu.


Tapi tapi kan sapa yg order awal2 nih kita nak bagi diskaun,
NORMAL Price RM 189, tapi kali nih nak diskaun tinggal RM 160 jeppp. So boleh start order dah sebelum harga dah back to normal .
Jubah Debunga pulak RM149 (Pre Order)


Whatsapp : 0183866929 

Saturday, March 8, 2014

Ratu Shawl

Ratu Shawl 

 RM 140(Exclude Postage)

DESCRIPTION:
High quality chiffon.

MEASUREMENT:
0.6 M X 1.5 M.

DESIGN:

Halfmoon Curve 

Code 01

Code 02

Code 03

Code 04

Code 05

Code 06

Code 07

Code 08

Code 09

Code 10

Code 11

Code 12

Code 13

Mulan Shawl

Mulan Shawl 

 RM 29(Exclude Postage)

DESCRIPTION:
High quality chiffon.

MEASUREMENT:
0.6 M X 1.5 M.

DESIGN:

Halfmoon Curve 


Baby Peach
RESTOCK 

Pink
SOLD OUT
 Baby Yellow
RESTOCK
Sky Blue
RESTOCK
Black
RESTOCK
Dark Purple
RESTOCK
Green Turqoise
SOLD
Dusty Pink
RESTOCK
Deep Orange
SOLD
Orange
SOLD
Peach
RESTOCK

Pure White
SOLD
Magenta
SOLD
Mint Green
RESTOCK
Baby Blue
SOLD OUT




Tuesday, April 16, 2013

Telekong By Qamraa




Material Lycra
 Sejuk, Berat dan Serap Peluh. 

Measurement :
Labuh Telekong : 47 CM 
Labuh Kain : 53 CM 

Price : RM 160 
Postage : RM 10 
ETA : 2 Weeks

Order : qamraa.boutique@gmail.com




Off White 


Baby Blue & Baby Pink 


Tiffany Green & Baby Yellow 


Baby Peach & Yellow Mustard 


Baby Pink & Baby Purple 


Black